Lesene igrače niso zgolj le pripomoček za zabavo

admin

Dejstvo je, da kakovostne otroške igrače niso le primoček za kratkočasenje in zabavo, temveč so tudi učinkovito učno orodje. Namenjene so za spodbujanje spoznavanja sveta in otrokom neredko predstavljajo prvo učenje. Lahko trdimo, da so otroške igrače na sploh bistven del otroštva in za malčkov učinkovit razvoj nujne.

Še posebej dobro se obnesejo lesene igrače. Zlasti jih odlikuje visoka kakovost, zaradi katere je igra lahko še toliko bolj prijetna in zabavnejša.

Igrače iz lesa so pojem tradicije in narave

Lesene igrače na trgu predstavljajo pojem za tradicijo, naravo, ne nazadnje tudi za oblikovalsko dovršenost. Pri takšni vrsti igrač kakovost nikoli do sedaj ni bila vprašljiva, zato so še toliko bolj dobrodošle za izbiro. Povsem jasno je, da nam narava ponuja le najboljše. Če so se nekoč igrače iz lesa omejevale predvsem na kocke in vozičke, so dandanes na voljo še številne druge.

Video: 40 odličnih idej za lesene igrače

Iz lesa so izdelani vlakci, hišice, sestavljanke, knjige, figurice, žogice, avtomobilčki, ropotulje, glasbeni inštrumenti, ne nazadnje celo otroška kolesa – poganjalčki.

Strokovnjaki menijo, da je lesena igrača velik privilegij, za katerega moramo biti prav vsi hvaležni naravi. Les ni samo lep, temveč je pomemben tudi za naše zdravje ter zdravje naših malčkov.

Leseni namizni nogomet

V tem hipu so med lesenimi igračami še posebej priljubljeni vlakci. Z njimi se lahko otroci naučijo marsikaj novega, obenem pa tovrstne lesene igrače navdušujejo tudi s prikupno izbiro različnih barvnih odtenkov. Zelo atraktivna igrača, še posebej za fantke, pa je leseni namizni nogomet.

Lesene igrače - lesen namizni nogomet
Lesena igrača namizni nogomet vam bo nudila veliko zabave in tekmovalnosti v prostem času

Namizni nogomet iz lesa je odlična družabna igra, ki je namenjena dvema igralcema. Malčki pri igranju tekmujejo, kdo bo prvi zabil gol. Opozoriti pa velja, da je tovrstna igrača namenjena tistim otrokom, ki so že dopolnili tri leta starosti.

Set glasbenih inštrumentov iz lesa

Odlična izbira je tudi set lesenih glasbenih inštrumentov. V kompletu so na voljo glasbila, s katerimi malčki lahko bobnajo, zvončkljajo, klopotajo in še kaj drugega. Komplet vsebuje ropotulji, kraguljčke, tamburin, triangel s paličico, okrogle kastanjete, kastanjete na paličicah, zveneče paličice iz lesa, paličice za drgnjenje.

Izdelek je primerna izbira za vse malčke, ki so dopolnili tri leta. Za mlajše pa so tovrstne lesene igrače prepovedane, saj vključujejo tudi zelo majhne delce.

Iz iste kategorije:

Next Post

Print na majice ponuja številne možnosti kreiranja

Ste si kdaj želeli imeti čisto posebno majico, ki bi jo krasil povsem inovativen napis, vzorec ali fotografija? Želja se vam je vsekakor izpolnila, saj obstaja možnost, da si skreirate oblačila po svojem okusu. Morda pa si te želje še niste izpolnili, saj niste izkoristili možnosti tovrstne aplikacije. Na spletu […]

Subscribe US Now