Modni nakit za športne navdušence

admin

Za ljudi, ki ljubijo modo in se vsak dan radi okrasijo z različnimi modnimi dodatki, so le ti nekaj vsakdanjega. Modni nakit pa ni omejen samo na določene stile oblačenja, temveč je primeren za prav vse okuse. Tako je možno izgledati modno tudi če vsakdan radi preživimo v bolj športnih oblačilih.

Kombinacija športnega in šik

Na modnih portalih in blogih modnih influencerjev vse pogosteje opažamo za koga nenavadne kombinacije športnih oblačil s klasičnimi modnimi kosi nakita. Tako ni več prepovedano ali nekaj čudnega, da s športno opravo kombiniramo: zapestnice s kamni, bleščeče uhane, zlat in srebrn nakit ter razno bižuterijo. Tudi kristali, biseri in dražje vrste nakita se po novem lepo podajo k športni obleki. Glede na navdih je celo zaželeno izbrati najrazličnejše vrste okrasja. Bolj unikatno kot izgledamo, bolje je.

Kljub ohlapnim pravilom nekatera načela pri izbiranju modnega nakita vseeno obstajajo. To so predvsem dejstva, da nekatere barvne kombinacije, kot na primer živo roza in travnato zelena, pač ne grejo z roko v roki. Tako se držimo tudi preprostih prijemov, kot so izbiranje podobnih vzorcev. Uhani kvadratne oblike se tako lepo podajo k zapestnici s kvadratnimi elementi, kot tudi majici, na kateri imamo aplikacijo, ki nakazuje na kvadratno obliko. V vsakem primeru pa so možnosti odprte in morda uvedemo s svojo izbiro celo kakšno novo modno smernico.

Šport in nakit

Če vsakodnevno nosimo športna oblačila, lahko istočasno nosimo modni nakit. Vendar pa je v času športnega udejstvovanja vsekakor pomembno, da se zavarujemo pred morebitnimi poškodbami. Odstraniti moramo tiste kose, ki bi lahko predstavljali nevarnost zase in za druge. Med izvajanjem športnih dejavnosti tako odstranimo viseče uhane, ogrlice in prstane. Težavo lahko v določenih športnih panogah predstavljajo tudi piercingi, zato je treba dobro premisliti ali jih bomo med športanjem nosili ali ne.

Spletni nakup prihrani čas

Oblačila in obutev radi pred nakupom pomerimo, medtem ko nakit lažje izberemo kar preko spleta. Z natančno navedenimi merami, opisi in slikami smo le klik oddaljeni od modnega izgleda. Z akcijami v spletni trgovini lideja.com je izbiranje hitro in zabavno ter predvsem ugodno. Raznovrstna ponudba je primerna za vse vrste modnih navdušencev. Izberite svoj novi pas, torbico, uro in dopolnite svojo športno opravo.

Kozmetika Nabla je priljubljena italijanska blagovna znamka, ki daje prednost zadovoljstvu svojih strank. S svojimi produkti želi vzpostaviti stik z naravo. Več o tej kozmetični liniji pa si preberite s klikom na povezavo.


Napisi za majice in smešne majice so lahko izvrstno in zabavno darilo. Dobra majica bo razveselila vsakega obdarovanca.  Preberite več …

Lasni vložek je namenjen vsem, ki imajo težave s: plešavostjo, redko rastjo las na temenu glave, bolezni lasišča … Preberi več …

Iz iste kategorije:

Next Post

Lesena korekcijska očala so modni hit

Najnovejši modni hit so lesena očala, ki se pojavljajo na policah optik v različnih izvedbah. Vsem modelom pa je skupno eno – čut za estetiko, toplina lesa in ekološka nota. Nekaj izmed njih je namreč izdelanih iz lesa, ki bi sicer propadel, tako z izdelavo praktičnega izdelka poskrbimo za racionalno […]

Subscribe US Now