Izberite personalizirana darila za vaše posebne stranke in poslovne partnerje

admin

Poleg oglaševalskega materiala za potencialne in obstoječe stranke, morate vsako leto kupiti tudi personalizirana darila za vaše poslovne partnerje. Namen te vrste daril je, da pokažete, kako cenite poslovne partnerje in si želite nadaljevati vaše sodelovanje še v bodoče.

Kvalitetna personalizirana darila za vsakodnevno uporabo

Podjetja, ki prodajajo promocijski material nudijo tudi visoko kvalitetna personalizirana darila za vaše poslovne partnerje. Med poslovna darila spadajo izdelki manjše ali večje vrednosti. Veliko podjetij kupi več personaliziranih daril manjše vrednosti in nekaj večje vrednosti, ki jih poklonijo večjim strankam ali bolj pomembnim poslovnim partnerjem.

Promocijska darila - Power bank
Power bank je primerno promocijsko darilo

Dražja poslovna darila, ki so tudi uporabna

Poleg tega, da so darila višje cenovne vrednosti, morajo biti tudi uporabna. Poslovnim partnerjem tako podarite na primer kvaliteten nahrbtnik z zaščito proti kraji, ki ga bodo lahko uporabljali med poslovnimi potmi v tujini. Izberite na primer potovalno torbo, v katero bodo lahko pospravili vsa svoja oblačila in prenosni računalnik.

Video: Poslovna in promocijska darila so najcenejša oblika oglaševanja

Ker preživijo veliko časa tudi na mobilnih telefonih in drugih napravah, je idealno poslovno darilo brezžični polnilec oziroma powerbank. Na vsa našteta promocijska darila tudi natisnite ime svojega podjetja, saj tako poslovni partnerji ne bodo pozabili, kje so izdelke dobili.

Elektronska poslovna darila za potovanja

V kolikor poslovni partnerji preživijo del svojega tedna na službenih poteh, potrebujejo tudi manjše elektronske naprave, ki jim bodo olajšale delo v tujini. Podarite jim na primer powerbank in bluetooth zvočnik, katera bosta omogočala poslušanje glasbe ali gledanje filmov med potjo. Za snemanje njihovih poti je idealno poslovno darilo tudi majhna akcijska kamera, ki ima nameščen Wi-fi, kar omogoča snemanje posnetkov za njihove domače. Bolj ekološko usmerjenim sodelavcem pa podarite solarni polnilec za vse njihove pametne naprave.

Cenovno ugodna poslovna darila za vsak žep

Ostalim poslovnim partnerjem podarite cenovno ugodna, a vseeno kvalitetna in uporabna poslovna darila. Izberite na primer lahke zložljive jakne ali anorake, dežnike, svetilke, brezžične slušalke, termovke, ali pa manjšo prenosni brezžični polnilec. Zelo cenovno ugodna so poslovna darila, kot so torbe za prenosnike, denarnice, hladilne torbe, usnjene mape, prenosni bluetooth zvočniki in podobno.

Oblačila s tiskom so odlično poslovno darilo za vse

V kolikor se ne morete odločiti, kakšni poslovni promocijski material je primeren za vaše podjetje, se odločite za oblačila s tiskom. Izberite različne majice, jakne, brezrokavnike, puloverje ali vetrovke ter nanje natisnite ime ter kontaktne podatke vašega podjetja. Tudi taka promocijska darila so primerna za poslovne partnerje.

Iz iste kategorije:

Next Post

Topli in vabljivi božični okraski

Tradicionalno zasnovani božični okraski so topli in vabljivi. Če pa ste ljubitelj modernega dizajna, vas takšna vrsta okraskov za božič zagotovo ne bo povsem prepričala. Sicer pa še zdaleč ni nujno, da mora biti dekor v božičnem času zelene ter rdeče barve. Na voljo so še druge zelo učinkovite dekorativne […]
Božični okraski - rdeči adventni venec

Subscribe US Now