Vzdrževanje Xerox tiskalnika

admin

Trenutno je eden izmed najbolj popularnih izdelovalcev tiskalnikov ravno Xerox. Veliko fizičnih uporabnikov in podjetij se zanaša na kvaliteto, ugodno ceno tiskanja ter veliko funkcij, ki jih nudijo omenjeni tiskalniki. Sčasoma pa moramo zamenjati kartuše za Xerox tiskalnik, saj potrebujemo sveže barve, da lahko nadaljujemo s tiskanjem. Poznamo različne vrste kartuš, ki se med seboj precej razlikujejo. To je tudi razlog, da je dobro, če poznamo njihove najbolj ključne lastnosti, saj bomo tako lažje izbrali najboljšo vrsto.

Originalna ali OEM Xerox oprema

Originalne kartuše za Xerox so tudi znane kot OEM, ki je mednarodna oznaka za opremo, ki jo je naredil proizvajalec tiskalnika. Take kartuše so preverjene, da so popolnoma kompatibilne z našim tiskalnikom ter nam omogočajo najboljšo kvaliteto izdelave slik in dokumentov. Njihova uporaba je priporočena za:

  • Domače uporabnike, ki želijo največjo kvaliteto tiskanja
  • Profesionalno izdelovanje slik in dokumentov
  • Tiskanje načrtov, razpredelnic in drugih listin, kjer je želimo imeti največjo kvaliteto

Kartuše poprodajne izvedbe

Ni vedno nujno, da kupimo originalne Xerox kartuše. Obstajajo tudi poprodajne izvedbe, ki so kompatibilne z našo naprave. Velikokrat lahko opazimo, da so kompatibilne kartuše izboljšane z dodatno kapaciteto barv, bolj učinkovito porabo črnila ter drugimi karakteristikami. Priporočene so za:

  • Bolj ekonomično uporabo pisarniškega potrošniškega materiala
  • Podjetniška okolja, kjer je poraba črnila visoka
  • Domače uporabnike, ki želijo cenovno ugodno izdelovati dokumente

Okolju prijazna izbira barv

Poznamo še eno vrsto Xerox kartuš, ki morda ni tako zelo razširjena. To so reciklirane kartuše, ki so bile zavržene zaradi različnih razlogov. Različni proizvajalci rešijo te kartuše iz odpada, jih popolnoma pregledajo in zamenjajo poškodovane dele ter jih ponovno napolnijo. Ker ni potrebno še enkrat izdelati ohišja, so take kartuše izredno ugodne za nakup. Poleg tega pa imajo visoko kvaliteto črnila, ki se lahko primerja z OEM različicami. Prednosti takih kartuš so:

  • Manjše obremenjevanje okolja, saj se ponovno uporabi skoraj vse elemente ohišja
  • Nizka cena v primerjavi z originalno opremo
  • Visoka kvaliteta barv

V vsakem primeru je pomembno, katere kartuše za Xerox tiskalnik Kartuše bomo izbrali za naš način dela. Če potrebujemo odlično mesto, kjer lahko kupimo vrhunsko potrošno opremo za inkjet in laserske tiskalnike, potem je priporočen obisk www.toner123.si. Na spletni strani bomo našli velik sortiment različnih kartuš za vse znane modele tiskalnikov.

Iz iste kategorije:

Next Post

Naše podjetje potrebuje spletno stran

Moderni podjetniki se vedno spoprijemajo z novimi izzivi poslovnega sveta. Eden izmed teh je oblikovanje spletnih strani. To je izredno pomemben korak, saj tako predstavimo svoje podjetje celotnemu spletu. Poleg tega pa dobro izdelana spletna stran priča o našem odnosu, profesionalnosti ter zanesljivosti. Če je dobro izdelana, potem bomo imeli […]

You May Like

Subscribe US Now