Postelja v omari je zelo praktična

admin

Eden najpomembnejših kosov pohištva v naših stanovanjih je nedvomno postelja. Postelja ima lahko seveda poljubne značilnosti – lahko je enojna ali dvojna oz. zakonska, z okvirjem iz lesa ali kovine, z vzglavjem ali brez vzglavja itn. Ena izmed možnosti, ki je izjemno praktična, je na primer tudi postelja v omari, ki omogoča zares optimalen izkoristek razpoložljivega prostora. 

Prostorske omejitev zahtevajo  zelo premišljeno opremljanje 

Predvsem mlajše generacije so danes velikokrat prisiljene živeti v zelo majhnih stanovanjih. Vendar pa na srečo manjša kvadratura še ne pomeni nujno, da vaš bivalni prostor ne more biti funkcionalen. Vsekakor pa je treba nameniti malce več pozornosti izbiranju primerne opreme. Idealno je, da izberete čim več pohištva, ki omogoča več različnih načinov uporabe. Hkrati pa so zelo pametna izbira tudi kosi, ki jih je mogoče preprosto umakniti, ko jih ne uporabljamo, in si s tem zagotoviti nekaj dodatnega prostora. Prav to je glavna odlika, ki jo ima postelja v omari. 

Ta rešitev je še posebej primerna za garsonjere, v katerih je spalnica obenem tudi dnevni prostor, kjer obedujemo, gostimo prijatelje in tako dalje. Tako lahko pridobimo kar nekaj bivalnega prostora, zvečer pa posteljo enostavno raztegnemo oziroma izvlečemo iz omare, ne da bi nas ta motila tudi čez dan, ko prostor uporabljamo za druge namene.

Preberite naslednji članek: Klima naprave za udobje ter odlično počutje

Klimo napravo je enostavno namestiti in je postala priljubljena pri zagotavljanju idealne temperature ne glede na vreme.

Hitra in preprosta sprememba podobe prostora 

Kakovostna postelja v omari se zelo hitro zloži ali raztegne. Tako vam ni treba srbeti, da bi vam ta opravila vzela preveč časa in energije. Za vse skupaj boste potrebovali le nekaj sekund. Ta praktičen kos pohištva vam lahko celo prihrani čas, saj se vam ne bo treba pretirano ubadati s postiljanjem postelje – namesto tega jo boste lahko preprosto »skrili« in vaše stanovanje bo v hipu videti precej bolj urejeno. 

Še posebej priporočljiva je po meri izdelana postelja v omari 

Zagotovo najboljša opcija za tiste, ki vas zanima postelja v omari, je izdelava po meri. Tako bodo upoštevane vse vaše želje oziroma zahteve. Postelja bo ustvarjena v skladu z značilnostmi prostora, kar bo pomembno pripomoglo k funkcionalnosti. Ko se postelja skrije v omaro, lahko na primer zunaj ostanejo manjša zofa, police ali pa prepozno prazna »stena«. Poiščite izkušenega mizarja, ki bo prisluhnil vsem vašim željam in ki jih bo znal nato tudi uresničiti!

Iz iste kategorije:

Next Post

Prenosni računalniki nas spremljajo povsod

V zadnjih nekaj letih so se prenosniki močno spremenili. Še nedolgo nazaj so bili dragi, veliki in niso imeli zadovoljive zmogljivosti. Vse te se je spremenilo in veliko ljudi opravi nakup prenosnika ravno zaradi uporabe v osebnem in profesionalnem življenju. Dandanes imamo na voljo tudi veliko različnih modelov, ki so […]

Subscribe US Now