Dodatne funkcije nočnih svetilk za otroke

admin

Verjetno tudi vam malček želi spati pri nežni svetlobi pomirjajoče nočne luči. Če takšne lučke za otroka še nimate, je na trgu na voljo neskončno veliko otroških nočnih svetilk najrazličnejših oblik. Nočna svetila za otroke so na razpolago raznolikih slogov ter dizajnov.

Pri izbiri nočne luči za malčka je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov, med drugim tudi obliko in njen način izdelave. Zelo priljubljena je na primer viseča otroška nočna svetilka, ki se lahko udobno obesi nad posteljico. Nekatere tovrstne nočne lučke so opremljene tudi s projektorjem. Sistem za obešanje pa je k sreči praviloma del pakiranja izdelka.

Nočna svetilka za vtičnico in s projektorjem

Verjetno vas bodo navdušile tudi otroške nočne luči za vtičnico. Svetilka se v tem primeru vklopi direktno v vtičnico. Pri določenih vrstah modelov pa lahko svetilko po samem polnjenju postavite v posebno ohišje zunaj vtičnice.

Otroške nočne luči za vtičnico

Otroška nočna svetila s projektorjem pa so torej priljubljena izbira mnogih staršev, ker namreč na steno projicira pomirjajoče se motive. Ne nazadnje je na voljo tudi plišasta nočna svetilka, ki je skrita v telesu plišaste igračke. Takšna nočna luč je denimo odlična izbira za potovanja.

Vrste napajanja otroške nočne lučke

Otroške nočne luči se lahko napajajo različno. Navadno se napajajo na tri različne načine. To so omrežno napajanje, akumulatorsko napajanje in baterijsko napajanje.

5 najboljših nočnih svetilk za dojenčke, ki jih lahko kupite v letu 2023

Akumulatorsko napajanje za nočna svetila na primer poteka tako, da se luči polnijo s pomočjo akumulatorja. Prednost tega načina je v odsotnosti kabla in seveda tudi možnost večkratnega polnjenja, in to brez potrebe po dodatnih baterijah.

Praktične funkcije nočnih luči za otroke

Otroška nočna svetila vključujejo številne dodatne funkcije, kot so na primer projektor, samodejni izklop, spreminjanje barv, melodija, daljinsko upravljanje, reguliranje jakosti svetlobe, samodejni vklop, 3 v 1.

3 v 1 pri izbiri nočne luči pomeni, da gre za kombinacijo nočne svetilke, projektorja in funkcijske svetilke. Spreminjanje barv omogoča, da nočna lučka lahko oddaja svetlobo v več barvah, ki se jih torej lahko spreminja. Melodija pomeni, da je svetilka ustrezna tudi za predvajanje najrazličnejših melodij, zvokov narave ter pravljic. S pomočjo funkcije oziroma dodatka projektorja pa nočna svetila za otroke projicirajo pomirjajoče motive na stene in strop v prostoru.

Iz iste kategorije:

Subscribe US Now