Vaš dom je naša skrb

admin

Vse več vas je, ki preprosto ne zmorete dovolj dobro skrbeti za svoj dom in vrt oziroma za okolico svojega doma. V tem primeru vam seveda lahko pomagajo najbližji ali pa najamete osebo, ki se z urejanjem domov in drugih površin tudi profesionalno ukvarja. Slednje dandanes ni več nedosegljiva rešitev, saj so cene tovrstnih storitev postale izjemno dostopne. Kljub vsemu pa morate pri izbiri takšne osebe paziti na marsikaj; tudi na njeno strokovnost in seveda tudi na njene pretekle izkušnje oziroma reference.

Če nimate dovolj časa in bližnjih oseb, ki bi vam dovolj učinkovito pomagale pri vzdrževanju in čiščenju domačih zunanjih ter notranjih prostorov, se lahko obrnete na podjetje s pomenljivim imenom Vaš dom je naša skrb. Podjetje ima tudi svojo spletno stran, kjer lahko preverite, kaj vse vam ponuja.

Veliko olajšanje hišnih opravil

Podjetje Vaš dom je naša skrb je bilo ustanovljeno zlasti z namenom, da bi posameznikom v največji možni meri olajšali vsa hišna opravila. Ustanovitelji podjetja so imeli ob tem v mislih predvsem tiste družine ali pa posameznike, ki jim delovni ritem nikakor ne more zagotoviti, da bi lahko opravili vsa dela v svojem domu ter njegovi okolici.

Nasveti, kako preprosto organizirati svoj dom.

Cilj podjetja je tudi ta, da pomaga starostnikom, ki sami ne zmorejo več dovolj učinkovito opravljati vseh aktivnosti.

Storitve podjetja

Podjetje ponuja najrazličnejše storitve, ki so povezane z urejanjem doma in okolice, njihove storitve in prijavni obrazec pa najdete na spletnem naslovu https://urejen-dom.si/. To so:

  • pomoč na domu,
  • pomoč starejšim na domu,
  • čiščenje stanovanja,
  • urejanje okolice,
  • druge storitve.

Zelo iskana storitev je pomoč v gospodinjstvu. V to kategorijo sodijo čiščenje posode, oken, prahu, kopalnice, odmaševanje odtokov, pomoč pri jeklenkah, pomoč pri kuhanju zdravih jedi. Zaposleni v podjetju vam torej lahko pomagajo pri pomivanju posode. To lahko operejo ročno ali pa uporabijo pomivalni stroj. Delo vključuje tudi sesanje tal, brisanje prahu po policah ter po ostalih predmetih.

urejanje in čiščenje doma
Zelo iskana storitev je pomoč v gospodinjstvu.

V podjetju pa so vam vedno na voljo tudi tedaj, kadar domačih opravil ne zmorete opravljati zaradi daljše odsotnosti. Veliko ljudi je nekajkrat na leto povsem odsotnih od doma. Lahko je to tudi zaradi zdravljenja v bolnišnici ali pa preprosto zaradi počitnic in službenih obveznosti.

Iz iste kategorije:

Next Post

Zobni kamen še zdaleč ni samo estetska nadloga

Zobni kamen se nabira na oblogah zob in je dobro poznan prav vsem. Čeprav večina meni, da gre predvsem za estetsko težavo v ustih, pa v resnici prinaša še druge težave oziroma nevarnosti. In kako zobni kamen sploh nastane? V ustih lahko najdemo najrazličnejše bakterije. Med njimi so tudi takšne, […]
odstranjevanje zobnega kamna pri zobozdravniku

Subscribe US Now