Temnenje stekel s senčili za avto

admin

Temnenje stekel s senčniki za avto je učinkovito zato, ker varuje potnike v avtomobilu pred močno sončno svetlobo in preprečuje radovedne poglede mimoidočih v notranjost avtomobila. Vozniki se odločajo za namestitev dodatne avto opreme na okna avtomobila zato, ker so senčila za avto enako učinkovita in estetska kot drage homologirane steklene površine, ki so zatemnjene z originalnimi folijami.

Za namestitev tipskih senčnikov za avto ne potrebujemo homologacije, poleg tega pa je ta dodatna avto oprema tudi cenovno ugodna. Prav tako jo je s posebnimi pritrdilnimi čepki enostavno namestiti na robove posameznega okna v notranjosti avtomobila. Po potrebi jih lahko tudi enostavno odstranimo. Tipski senčniki za avtoo za temnenje stekel se natančno prilegajo določenemu modelu avtomobila in dimenzijam steklenih okenskih površin v prtljažnem prostoru in na zadnjih sedežih avtomobila.

Zatemnjena avto okna preprečujejo vdor močne sončne svetlobe

Temnenje stekel s tipskimi senčili za avto preprečuje vdor močne sončne svetlobe, zato potnike v vozilu ščiti pred škodljivimi UV žarki. Pri tem oprema za avto Withcar nudi komplet senčnikov za avto, ki jih je mogoče namestiti na vsa bočna okna in zadnje vetrobransko okno. S tem se učinkovitost zaščitne zavese, ki jo ustvarjajo tipska senčila, še bolj poveča.

Zatemnitev oken s senčniki pa hkrati znižuje temperaturo v notranjosti avtomobila, zato ta avto oprema omogoča udobno in sproščeno vožnjo tudi v najbolj vročih poletnih mesecih. Ustrezno zatemnjena avto okna izdatno pripomorejo tudi k učinkovitejši izrabi klimatske naprave, kar posledično vpliva na nižjo porabo goriva. Tipska senčila na oknih avtomobila preprečujejo, da bi močna sončna svetloba poškodovala notranjo opremo, še posebej tisto opremo, ki je oblazinjena.

Zatemnjena avto okna preprečujejo vlome in ohranjajo zasebnost

Tipska senčila za avto, ki skrbijo za zatemnitev oken v notranjosti avtomobila, preprečujejo morebitne vlome. Osebe, ki gledajo v notranjost vozila namreč ne morejo videti dragocenejših predmetov na sedežih ali v prtljažnem prostoru. Zato avto oprema za  zatemnjena okna bistveno zmanjša možnosti za vlome in kraje.

Poleg tega pa tipski senčniki za avto omogočajo tudi veliko mero zasebnosti, pri čemer mimoidoče osebe ne vidijo v notranjost vozila, na drugi strani pa je vidljivost iz notranjosti vozila v zunanje okolje povsem nemotena. Hkrati je pomembno, da je ta avto oprema tudi estetska, zato da polepša celoten videz avtomobila. Tako lahko na strani spletnega ponudnika avto opreme na naslovu withcar.si naročimo senčila za avto za temnenje stekel, ki so enotnega videza in prilagojena posameznemu modelu vozila.

Avtomobilska cerada proti toči nudi maksimalno zaščito pred točo, soncem, vlago. Preberi več …

Iz iste kategorije:

Next Post

Oblačila za vaše zaposlene z izvezenim logotipom

Bliža se poletje in takrat nase nadenemo tudi drugačna oblačila. Vašim zaposlenim bodo v tem letnem času gotovo prišle prav polo majice s kratkimi rokavi in z izvezenim logotipom. Zakaj jim jih ne bi podarili? Lahko izberete takšne v barvah, ki predstavljajo vaše podjetje, nato pa daste nanje izvesti še […]

You May Like

Subscribe US Now