Kako negovati tattoo?

admin

Krema za nego tetovaže je super rešitev za vse, ki želite, da bi vaš tattoo še dolgo ostal lep in jasno izrisan na vaši koži. Če namreč tatooja ustrezno ne negujemo, se sčasoma na njem začnejo pojavljati različne spremembe. To še posebej velja za barvne tatooje, pri katerih barve v nekaj letih lahko zbledijo. Seveda pa lahko zbledijo tudi enobarvni, zaradi česar motiv lahko postane nejasen ali nerazpoznaven, česar si zagotovo ne želite. Vse našteto lahko preprečite z ustrezno nego, pri kateri boste uporabljali kakovostno kremo, ki mora biti zasnovana posebej za ta namen.

Nega tattooja je zelo pomembna

Zelo pomembno je, da redno in skrbno negujete svoj tattoo in skrbite za to, da ostane čim lepši. Pri tem vam lahko pomaga krema za nego tetovaže. Marsikdo sicer napačno meni, da se taka krema uporablja le na začetku, takoj, ko je tattoo še svež, a to nikakor ne drži.

Krema za nego tetovaže

Na začetku, torej takoj po tetoviranju, je seveda treba kožo na mestu, kjer imamo sveže narejen tattoo, primerno negovati, saj je ta razdražena in pordela. Pravilna nega je zelo pomembna, zato nam običajno to, kako naj jo negujemo, povedo že v salonu za tetovaže. Vendar pa je treba tattoo negovati tudi kasneje, če želimo, da ostane lep.

Krema za nego tetovaže za lepši tattoo

Nikakor ni dovolj, če svoj tattoo negujemo z izbrano dnevno kremo, s katero negujemo celo telo, ampak je najbolj ustrezna možnost prav namensko zasnovana krema za nego tetovaže, ki vsebuje vse tisto, kar koža na mestu tetoviranja tudi najbolj potrebuje, hkrati pa poskrbi tudi za ohranjanje intenzivnosti barv ali črnila na vaši koži. Takšna krema je nekaj, kar bi moral uporabljati prav vsak, ki ima kakšen tattoo, če hoče tega ohraniti v nespremenjeni obliki.

Če ste se kdaj spraševali, kako nekaterim uspe imeti tudi po več desetletjih še vedno tako izrazite in lepe tattooje jasnih linij, potem je njihova skrivnost prav v pravilni in redni negi z ustrezno izbranim sredstvom, ki poskrbi za večjo obstojnost tetovaže. V kolikor si tudi sami želite, da bi vaši tattooji ostali taki vrsto let, je torej krema za nego tetovaže prava rešitev za vas!

Omega 3 kapsule. Omega 3 so maščobne kisline, prisotne predvsem v morski hrani, največ pa jih najdemo v olju plavih rib, kot so skuša, tuna, losos in sardele.  Preberi več …

Iz iste kategorije:

Next Post

Znaki prekomernega stresa na delovnem mestu

Mnogim izmed nas se je že zgodilo, da smo občutili stres v naši službi. To je povsem normalno, saj se vedno lahko zgodijo nepredvidljive situacije s katerimi se še nismo srečali. Določene naloge in situacije, ki jih ne opravljamo ali izkusimo zelo radi, nas lahko pustijo v razdraženem stanju nekaj […]
Stres na delovnem mestu

You May Like

Subscribe US Now