Avtomobilska cerada proti toči se mora prilegati velikosti vozila

admin

Zagotovo se boste strinjali, da je avtomobilska cerada proti toči zelo pomemben del dodatne opreme. Zanjo je namreč značilno, da lahko zelo uspešno ščiti vozila pred poškodbami, ki jih na primer povzroča toča. Vsekakor pa tako pokrivalo ščiti tudi pred drugimi vremenskimi razmerami, kot so močnejši dež, neurje in tudi zelo močno sonce. 

Sicer pa je avtomobilska cerada proti toči namenjena predvsem tistim lastnikom oziroma uporabnikom vozil, ki nimajo nobene druge možnosti, da bi svoje vozilo parkirali v garaži ali vsaj pod pokritim nadstreškom. 

Pokrivala proti toči so narejena iz posebnih materialov 

Avtomobilska cerada proti toči so izdelane iz materialov, ki so posebej namenjeni za preprečitev nastanka škode na avtomobilu in drugih prevoznih sredstvih. Zgornji del pokrivala je najpogosteje obložen s posebno zaščitno peno v debelini 5 mm. Pena je povsem enakomerno porazdeljena po celotni površini cerade. Na tak način odlično ščiti vrhnji del vozila, ki je vsekakor najbolj izpostavljen del. Poleg tega dela cerada zelo dobro ščiti tudi stranski oziroma bočni del vozila. 

Avtomobilska cerada proti toči vsebuje posebne odprtine. Te so ravno toliko široke, da lahko uspešno poskrbijo za pretok zraka pod cerado. To je zelo pomembno v času, ko pokrivalo dlje časa pustimo na vozilih. Sčasoma se namreč pod pokrivalom prične nabirati vlaga, ki lahko zelo poškoduje zunanjo plast avta. In ravno te odprtine lahko najbolje preprečijo kondenzacijo. 

Velikost cerad za avte 

Avtomobilska cerada proti toči se lahko prilega prav vsem vrstam vozil. Na trgu jih lahko kupite v različnih velikostih. Zanje je značilno, da imajo tudi posebne napenjalne elastike. Z njimi lahko cerado bolj trdno pritrdite na vozilo. 

Pritrdilni sistem vam omogoča dobro zapenjanje na sprednjem in tudi na zadnjem odbijaču ter na sredini bočnih vrat avta. Avtomobilska cerada proti toči je zato manj ohlapna, posledično pa je veliko manj možnosti, da bi pokrivalo odpihnilo v primeru močnejšega vetra. 

Na trgu lahko torej izbirate med različnimi velikostmi cerad. Velikosti so M, L, XL in XXL. Tako izjemno koristno dodatno opremo za vaše vozilo lahko naročite kar od doma, in sicer v priljubljeni spletni trgovini priznanega proizvajalca. Ta vam ponuja še druge koristne izdelke za vaša prevozna sredstva.

Iz iste kategorije:

Next Post

Preverimo domeno pred nakupom

Eden izmed odločilnih korakov pri grajenju naše spletne prisotnosti je izbira domene. Vedno želimo, da bi nas ime predstavljalo v najboljši luči ter, da bi se ga stranke hitro zapomnile. Res je, da je lahko izbira dokaj dolgotrajen proces, vendar je to odločitev, ki bo naše podjetje zaznamovala za vedno. […]

Subscribe US Now