Strešni nosilci za avto za vsakega voznika

admin

Vožnja jeklenega konjička na daljše razdalje od nas zahteva, da s seboj prenašamo dodatno opremo. To je lahko voda, motorno olje, rezervni avto deli, oblačila, športno opremo in podobno. Tudi večja SUV in druga vozila imajo omejeno velikost prtljažnika. Tako hitro zmanjka razpoložljivega prostora za raznovrstne predmete, ki jih nameravamo s seboj prevažati. To je še posebej opazno, ko s seboj na vožnjo vzamemo več prijateljev ali družinskih članov. Veliko bremena nas lahko razrešijo strešni nosilci za avto na katere lahko varno naložimo raznovrstno prtljago. To pa so lahko kolesa, strešni kovčki in razni drugi predmeti.

Razbremenjena notranjost kabine vozila

Vedno je zelo nevarno, če se v kabini vozila naberejo številni predmeti za katere v prtljažniku ni bilo dovolj prostora. Že škatla robčkov se lahko pri manjših trkih z avtom spremeni v nevaren predmet, če se lahko prosto premika po kabini. Zato nikoli ni priporočljivo, da prevažamo večje in manjše predmete v kabini vozila. 

Rešitev za stisko v kabini našega jeklenega konjička predstavljajo strešni nosilci za avto, ki jih lahko namestimo na večja in manjša vozila. Na njih pa lahko prevažamo raznovrstno prtljago, ne da bi pri tem obremenjevali notranjost našega vozila ali potrebovali prikolico.

Strešni nosilci za avto so zelo vzdržljivi

Napredek tehnologije izdelave različnih avto delov nam dandanes omogoča, da po ugodni ceni kupimo zelo kakovostne proizvode za različna vozila. Med te tudi spadajo strešni nosilci za avto, saj so narejeni iz izredno vzdržljivih materialov. To pomeni, da jih lahko pustimo na vozilu nameščene tudi dalj časa. Odporni so na UV žarke, vlago, nizke temperature in druge naravne pojave. Tako ni potrebe po tem, da bi jih odstranili z avtomobila, ko jih začasno več ne potrebujemo. 

Kvalitetni tipski strešni nosilci za avto
Na strešnih nosilcih za avto lahko prevažamo raznovrstno prtljago, ne da bi obremenjevali notranjost našega vozila ali potrebovali prikolico.

Univerzalne izvedbe nosilce je mogoče namestiti na več vozil. Omenjena lastnost je izredno uporabna v primerih, da zamenjamo vozilo ali pa bi radi zmožnost, da nosilce lahko uporabljamo na več avtomobilih.

Tipski in univerzalni nosilci za avto

Izbira avto opreme je močno odvisna od naših potreb kot tudi ponudbe na trgu. Poznamo dve vrsti strešnih nosilcev za avto, ki sta tipska in univerzalna. Za določene modele ali serijo avtomobilov so namenjeni tipski strešni nosilci za avto, ki so prikrojeni določenim dimenzijam strehe avta. Prednost je ta, da so popolnoma združljivi s streho avtomobila določenega proizvajalca oziroma modela avta. Po ceni so pogosto malenkost dražji, vendar je razlog za to visoka kakovost izdelave.

Kako namestimo strešne nosilce za avto?

Univerzalni strešni nosilci za avto pa so namenjeni namestitvi na veliko vrsto vozil. Njihova prednost je ta, da jih brez težav premeščamo na različna vozila. V vsakem primeru pa je zelo priporočljivo, da vedno uporabljamo omenjene nosilce, če veliko potujemo ali s seboj pogosto prevažamo dodatno prtljago.

Iz iste kategorije:

Next Post

Nepozabni obisk term v dvoje

Če v kratkem načrtujete kakšen pobeg v dvoje za vsaj nekaj dni nekam na krajši oddih, so terme zagotovo izvrstna izbira. Še posebej v tem času, ko toplice vsepovsod ponujajo veliko več kot pa zgolj samo nekaj bazenov primerno tople vode. Romantični oddih v dvoje v termah bo zagotovo nepozaben, […]
Romantični vikend za dva v termah

You May Like

Subscribe US Now