Z okrasnimi pokrovi osvežite izgled vašega avtomobila

admin

S cenovno dostopnimi rešitvami se izgled starega vozila hitro spremeni. To dosežemo z menjavo zunanjih delov avtomobila, ki so vidni okolici. Menjujemo lahko brisalce, anteno, stekla, barvo, velik vpliv ima tudi menjava gum. Sami vemo, da po menjavi zimskih na poletne gume avto izgleda popolnoma drugače.

Obstaja še lažji način spremembe zunanjosti našega avta. To je nakup okrasnih pokrovov za platišča. Okrasni pokrovi so primarno namenjeni za zaščito ter ohranjanje jeklenih oziroma alu platišč. Ima pa njihova namestitev tudi vizualne efekte, ki so opazni prav na vsakem modelu in ne glede na starost jeklenega konjička.

Zakaj so okrasni pokrovi uporabni?

Številni avmobili imajo nameščena nizkocenovna oziroma manj kvalitetna platišča. Med temi niso izključene visokocenovne znamke oziroma modeli vozil. Pod vplivi okolja ter zaradi lege na izpostavljenem delu kolesa se platišča med vožnjo zlahka poškodujejo.

Okrasni pokrovi

Tudi kadar vozimo pozorno in pazimo na pravilno oddaljenost od robnikov, se lahko zgodijo praske, vdrtine in podobno. Sčasoma pa zaradi vplivov podnebja platišče podleže rji, posebej rado se to zgodi, ko imamo nameščena cenejša avtomobilska platišča.

Lep izgled in zaščita platišč

Kadar na kolesa namestite pokrove, je učinek poleg lepšega izgleda vozila tudi zaščita platišč. Okrasni pokrovi poskrbijo, da se platišča ob morebitni poškodbi ohranijo dlje časa. Ob poškodbi pokrova, te lažje in ceneje menjamo, kot če moramo zamenjati ali popraviti poškodovano platišče. Pri parkiranju na pločnik ali ob drugih robnikih se neredko zgodi, da se platišča poškodujejo.

Poškodbe so lahko manjše, lahko pa so izrazitejše in predstavljajo veliko finančno breme. Bolj ugodno je zato platišča zaščititi in s tem prihraniti denar. Poleg tega pokrove nameščamo sami hitreje, kot menjamo platišča, s tem prihranimo tudi čas, ne le denar.

Cene pokrovov za avto

Prvo vprašanje pri vzdrževanju našega vozila je pogosto povezano s ceno. Vsi radi prihranimo denar, zato se pred nakupom dobro pozanimamo, kaj želimo in koliko smo za to pripravljeni odšteti. Avtomobilski okrasni pokrovi nas lahko stanejo veliko.

Okrasni pokrovi

A ob vsesplošni ponudbi se da najti cenejše možnosti, če smo pripravljeni za to nameniti nekaj svojega časa. Načinov nakupa je veliko, od nakupa pri avtomehaniku v delavnici, do obiska trgovine z avto deli, a nam obe omenjeni možnosti vzameta precej časa. Ko vzamemo v obzir čas, lahko okrasne pokrove za avtomobile dobimo ceneje pri spletnem nakupu. Vabljeni ste na spletno stran withcar.si. Pestra izbira in hitra dostava vas bo zagotovo prepričala.

Temnenje avtomobilskih stekel že dolgo ni več le modni dodatek. Temnenje stekel izboljša izgled vozila in poveča udobnost. Preberi več …

Iz iste kategorije:

Next Post

Stanovanje v Domžalah – dobra izbira za vse generacije

Ena od najpomembnejših odločitev, ki jih moramo v življenju sprejemati, je tudi to, da se odločimo, kje bomo živeli. Večina med vami je še vedno navajena, da se enkrat v življenju odloči za kaj takega, nekateri pa se morda zaradi službenih obveznosti selite ves čas in zato na vsake toliko […]
Stanovanje Domžale

You May Like

Subscribe US Now