Maskare za oči obogatene s kolagenom

admin

V prodaji je na voljo zelo veliko različnih vrst ličil, med drugim tudi maskare za podaljševanje in zgoščanje trepalnic. Pri izbiri takšnega kozmetičnega produkta je treba zlasti paziti na vsebino in obliko krtačke. Ravno to namreč ponuja različne vrste učinkov. Obstaja pa kar nekaj blagovnih znamk, ki se lahko pohvalijo z nekoliko večjo izbiro tovrstnih ličil pa tudi s kakovostjo.

Zavedati pa se morate, da lahko ista maskara na različnih očeh ustvarja različne učinke oziroma deluje povsem drugače. Svojo pozornost morate torej nameniti ne samo sestavinam, temveč tudi obliki špirale. Za mega volumen trepalnic je na primer najbolj dobrodošla velika in mehka krtačka.

Gosta in velika krtačka maskare

Špirale za oči se torej med seboj ne razlikujejo samo po sestavi ter učinku, temveč predvsem glede na obliko same krtačke. Trepalnice so videti precej daljše pa tudi gostejše ob uporabi goste in velike krtačke maskare. Seveda mora biti ustrezna tudi sama sestava ličila.

Gosta in velika krtačka maskare
Uporaba goste in velike krtačke maskare trepalnice podaljša

Pri ličenju z maskaro pa je treba misliti tudi na dimenzijo oči. Še kako pomembno je, ali so oči drobne ali pa nekoliko večje. Maskara z veliko in mehko krtačko zagotovo ni primerna za drobnooke ljudi. S takšno vrsto bi si namreč precej težko nanesli ličilo brez madežev na veki.

Preberite tudi: V zimskem času večina žensk prisega na gležnarje

Maskare obogatene s kolagenom

Ko izbiramo ličila smo praviloma kar vsi precej pozorni tudi na proizvajalca oziroma na blagovno znamko. Nekatere znamke ljubiteljem ličenja omogočajo nakup vrhunskih maskar, tudi takšnih, ki so obogatene s kolagenom. Takšen izdelek uporabnikom zagotavlja takojšen volumen pa tudi večje in še bolj drzne trepalnice.

NYX Cosmetics obarvana maskara za obrvi – Espresso

Če formula takšnega ličila za trepalnice vključuje še črne pigmente, s tem izvrstno poskrbi za še močnejši in gostejši učinek. Pri tem pa ne prihaja do nikakršnega sprijemanja v kepice in podobne nezaželene strukture.

Subtilno ločene in izjemno razkošne trepalnice

Ne nazadnje so na voljo tudi takšne špirale, ki imajo nekoliko ukrivljene oziroma zakrivljene krtačke. Takšna vrsta krtačke ima drobne ščetine in zmore zaobjeti prav vsako trepalnico posebej. Na takšen način se trepke subtilno ločijo med seboj ter obdajo z volumnom. Prav tako to zagotovi tudi izjemno preprosto in hitro nanašanje ličila na želeno mesto.

Iz iste kategorije:

Next Post

Najbolj pomembno kopalniško pohištvo

Kopalnica v vsakem domu je v mnogih pomenih naše osebno zatočišče. Predstavlja prostor, kjer se lahko umaknemo od zunanjega sveta ter se spočijemo in umijemo. Zato je zelo pomembno, da izberemo primerno kopalniško pohištvo, ki je lepo na pogled ter tudi funkcionalno. Če prenavljamo kopalnico ali pa šele načrtujemo njeno […]

You May Like

Subscribe US Now