V zimskem času večina žensk prisega na gležnarje

admin

Pozimi je vreme lahko precej zoprno za sprehajanje na prostem. A če smo primerno oblečeni ter obuti, nas tudi to ne zmoti. Tudi na sploh mora biti zimska obleka in obutev ustrezno prilagojena. Predvsem je pomembno, da nas ne zebe in da se počutimo prijetno in udobno. Ženske v tem času prisegajo zlasti na dve vrsti obutve. To so škornji in gležnarji. Slednji so v primerjavi s prvimi nekoliko bolj priljubljeni, saj jih praktično lahko obujejo tako v prostem času kot tudi za izjemno formalne priložnosti.

Zimska obutev v obliki gležnarjev pa je še toliko bolj popularna zaradi izjemno pestre izbire, ki jo damam ponuja trenutni trg. Vsako sezono pa na plano pokuka še kakšna novost, ki se mora vsekakor obvezno znajti v garderobni omari zahtevne predstavnice nežnejšega spola.

Ženska obutev za vse generacije

Sicer pa gležnarji predstavljajo še številne druge prednosti. Ena od večjih je ta, da so primerni tako za mlajša dekleta kot tudi za starejše gospe. Na voljo so klasično zasnovani pa tudi takšni, ki so na prvi pogled videti vse kaj drugega kot okorna zimska obutev.

Visoki ženski gležnjarji
Visoki ženski gležnjarji

Ključna razlika med različnimi tipi gležnarjev je tudi v zasnovi njihove pete. Ta je lahko povsem nizka in tanka ali pa izjemno visoka. Priljubljeni so tudi gležnarji s platformo, ki se lahko odlično kombinirajo z najrazličnejšimi kosi oblačil.

Izbira barvnega odtenka za zimsko obutev

Ker je za zimski čas praviloma značilno, da je precej pust in nam hitro postane dolgčas, je dobro, da intenzivnejše barve v svet prinašamo tudi z izbiro oblačil in obutve. Na voljo je ženska obutev za zimo v izjemno intenzivnih oziroma močnih barvnih odtenkih. Zagotovo boste na mimoidoče pustili dober vtis, če boste na primer obuti v gležnarje v divji rumeni ali kateri drugi topli barvi.

Kljub vsemu pa se večina dam še vedno najraje odloča za zimsko obutev v nevtralnih odtenkih. Najpogosteje posežejo po črni barvi, saj se odlično ujame z vsemi drugimi barvami, ki krasijo oblačila. Lahko pa je takšnemu kosu obutve vendarle dodan kakšen detajl, ki se ga lahko ustrezno kombinira s torbico ali katerim drugim modnim dodatkom.

Iz iste kategorije:

Next Post

Novejše tehnologije ogrevanja tal s toplotno črpalko

Novejše tehnologije ogrevanja našega doma so mnogo bolj učinkovite v primerjavi z bojlerji, kotli in drugimi grelnimi telesi. Napredek v razvoju HVAC sistemov nam omogoča, da napajamo talno gretje s toplotno črpalko. Ta večino tople energije pridobi iz zunanjega zraka s pomočjo vgrajenega kompresorja. Toplotno črpalko je mogoče priklopiti tudi […]
Talno gretje v vašem domu

Subscribe US Now