Lepotna kirurgija je intimna odločitev posameznika

admin

Odločitev za estetski poseg je intimna odločitev. Za dosego najboljšega rezultata je ustrezna izbira posega ter lepotnega kirurga izjemno pomembna. Kakovostna lepotna kirurgija stremi k lepoti pa tudi k zadovoljstvu strank oziroma pacientov. Pri vseh estetskih posegih je najpomembneje, da se poudari lepota stranke. S tem se ji povrne samozavest ter samozadovoljstvo. V svoji koži se ponovno počuti dobro in na takšen način si lahko učinkovito izboljša svoje življenje.

Dandanes estetska kirurgija omogoča izjemno veliko najrazličnejših posegov. Za dosego najučinkovitejšega rezultata je poleg veščega strokovnjaka potreben še zdrav razum. Med najpogostejše posege na tem področju pa zagotovo sodijo posegi na prsih, operacija nosu ter liposukcija.

Lepotni poseg na prsih

V kulturni zgodovini zahodnega sveta prsi zagotovo veljajo za enega od daleč najbolj močnih ženskih simbolov. Tudi predniki so ženske prsi zlasti povezali s plodnostjo ter mlekom. Prsi so torej izjemno močan simbol ženstvenosti. So vir ter navdih številnih umetnikov, za veliko žensk pa zagotovo zelo pomemben element zadovoljstva s samim seboj. A meril, kakšne naj bi bile popolne prsi, ni.

Pogosta vprašanja o lepotnem posegu na prsih.

Prav vsaka ženska ima o prsih lahko povsem svojo predstavo. A ne glede na to, so popolne prsi lahko torej tiste, ki posameznici prinašajo največjo mero zadovoljstva. Na prsih se lahko izvajajo številni kirurški posegi, na primer povečanje prsi, zmanjšanje prsi, dvig prsi, povečanje prsi z lastno maščobo, zamenjava prsnih vsadkov, korekcija bradavic. Poseg lahko poteka tudi pri moških, pri katerih je zlasti priljubljena korekcija moških prsi oziroma ginekomastija.

Estetski posegi na obrazu

Estetska kirurgija se posveča tudi posegom na obrazu. Obraz je tisti del našega telesa, na katerem se zagotovo najprej pokažejo učinki staranja. Koža skozi leta prične izgubljati kolagen ter elastičnost. Tanjša se, obenem se zmanjšuje njen volumen mehkih tkiv. Posledica omenjenega je nastanek manjših in večjih gub. Stanjšana ter zmehčana tkiva pa se vse težje upirajo gravitaciji. Lahko pričnejo nastajati mešički na področju spodnje čeljusti. Polna lica pričnejo usihati, zrahljanje gube se poglobijo, koža na vratu pričenja izgubljati svojo prvotno napetost.

Lepotna kirurgija se posveča tudi posegom na obrazu.
Lepotna kirurgija se posveča tudi kar nekaj izjemno učinkovitim posegom na obrazu.

V povezavi z obrazom lepotna kirurgija ponuja kar nekaj izjemno učinkovitih posegov. To so denimo korekcija vek ali blefaroplastika, korekcija nosu ali rinoplastika, facelit ali pomlajevanje obraza, korekcija ušes ali otoplastika.

Iz iste kategorije:

Next Post

Pomembna komponenta za prenos moči v avtomobilu

Vsako vozilo z motorjem na notranje izgorevanje potrebuje številne tehnologije za prenos pogonske moči na razne komponente. Alternator, kompresor klime, motor za servo volan in druge naprave potrebujejo energijo za svoje delovanje. To pa jim omogočajo klinasti jermeni, ki prenašajo moč iz motorja jeklenega konjička v pomožne komponente. Narejeni so […]
avtomobilski klinasti jermen

You May Like

Subscribe US Now