Oblačila za vaše zaposlene z izvezenim logotipom

admin

Bliža se poletje in takrat nase nadenemo tudi drugačna oblačila. Vašim zaposlenim bodo v tem letnem času gotovo prišle prav polo majice s kratkimi rokavi in z izvezenim logotipom. Zakaj jim jih ne bi podarili? Lahko izberete takšne v barvah, ki predstavljajo vaše podjetje, nato pa daste nanje izvesti še vaš logotip ali ime podjetja. Tako bodo vaši zaposleni dobili uporabno oblačilo, ki ga lahko nosijo v službi ali v prostem času. Prav tako pa so take polo majice lahko tudi lepo darilo za vaše poslovne partnerje in stranke, zato se vam jih splača naročiti malo več.

Zakaj izbrati prav polo majice?

Polo majice so udobne in ljudje jih radi nosijo. V poletnem času veliko ljudi ne ve točno, kaj obleči za v službo, da jim ne bo vroče in da bodo hkrati še vedno videti urejeno. Polo majice s kratkimi rokavi združujejo udobje z urejenim videzom in so primerne za nošenje na zelo raznolikih delovnih mestih. Poleg tega pa se jih lahko nosi tudi v prostem času, pri športu in povsod drugje.

Vezenje logotipa na oblačila

Da bodo polo majice, ki jih boste podarili svojim zaposlenim, označene z vašim logotipom, lahko poskrbite z dotiskom ali z vezenjem. Če gre za manjši logotip, potem je vezenje vsekakor prava opcija, saj lepo izvezen logotip polepša majico in na njej ostane nespremenjen tudi po več pranjih. Najbolje je, da oboje izvedete kar na enem mestu, kar pomeni, da na spletu poiščite ponudnika, ki nudi vse skupaj na enem mestu. Torej lahko pri njem izberete majice v različnih izvedbah, velikostih in barvnih odtenkih, nato pa vam nanje izveze še logotip.

Vprašajte zaposlene, kakšne majice bi imeli najraje!

O različnih podrobnostih, kot so velikosti in barve majic, pa je najbolje vprašati kar zaposlene. Seveda je lepo, če je darilo zanje presenečenje, a še lepše je, če ti je darilo, ki ga dobiš všeč. Pri ponudniku, pri katerem naročate majice, se pozanimajte, ali lahko te naročite v različnih velikostih in barvnih kombinacijah ter katere so na voljo. Nato pa to sporočite naprej svojim zaposlenim, ki naj sami izberejo tisto varianto, ki jim najbolj ustreza.

Iz iste kategorije:

Next Post

Kupite najbolj kakovosten lasni vložek

Zagotovo se tudi sami zelo dobro zavedate, da je naš zunanji videz v veliki meri odvisen od izgleda in nege naših las. Na žalost pa smo s svojimi lasmi vse prej kot zadovoljni. To velja tako za ženske in moške. Kljub temu pa zlahka lahko rečemo, da se z lasmi […]

You May Like

Subscribe US Now