Dodatna oprema s tipskimi senčniki za avto

admin

Senčniki za avto se v svojih dimenzijah prilagajajo meram stekel na avtomobilu, zato jih lahko naročimo v sklopu tipske ponudbe za različne modele in znamke avtomobilov. Ta oprema za avto je enostavna za montažo, saj posamezno senčilo za avtomobil vključuje štiri pritrdilne elemente, ki jih namestimo na robove stekel. Kadar senčila za temnenje stekel ne potrebujemo, jih lahko enostavno snamemo in shranimo do prihodnje uporabe. 

Prilagodljivi tipski senčniki za avto so primerni za namestitev na vsa zadnja bočna stekla in na zadnje vetrobransko steklo. Senčila za avtomobil na zadnjih bočnih steklih so namenjena za temnenje stekel in posledično učinkovito zniževanje temperature in preprečevanje vdora močne sončne svetlobe, kar je še posebej pomembno, če na zadnjih sedežih sedijo majhni otroci. Ta dodatna oprema na zadnjem vetrobranskem steklu pa pred poletno vročino zaščiti predvsem drugo ranljivo skupino potnikov, kot so hišni ljubljenčki in druge živali. 

Temnenje stekel za zniževanje temperature v razgretem avtomobilu 

Tipski senčniki za avto, nameščeni na stekla avtomobila v vročih poletnih dneh, učinkovito zmanjšujejo temperaturo v notranjosti vozila. To je še posebej koristno takrat, kadar je avtomobil izpostavljen visokim temperaturam več kot nekaj ur. Po izmerjenih podatkih senčila za avtomobil znižajo temperaturo v notranjosti vozila za približno 20 odstotkov. 

Ko je notranjost vozila s pomočjo nameščenih senčil ohlajena na prijetno temperaturo za vožnjo, je manjša verjetnost, da bomo med vožnjo klimatsko napravo nastavili na maksimalno moč pihanja. Prav zato ta oprema za temnenje stekel znižuje porabo klimatske naprave, kar posledično vpliva tudi na porabo goriva in prihranek denarja. 

Dodatne funkcije tipskih senčil za avtomobil 

Poleg zniževanja temperature v notranjosti vozila in preprečevanja vdora močne sončne svetlobe s škodljivimi UV žarki so senčila za temnenje stekel uporabna tudi takrat, kadar želimo potnike v vozilu zaščititi pred zunanjimi radovednimi pogledi. Zatemnjena stekla preprečujejo, da bi ljudje iz zunanje strani lahko videli v notranjost avtomobila. Tako tipska senčila za avtomobil potnikom v vozilu omogočajo veliko mero zasebnosti. 

Tipski senčniki za avto, ki jih lahko naročimo v specializirani spletni trgovini za prodajo opreme za avto Withcar, so od zunaj videti elegantno, zato spominjajo na zatemnjena stekla z originalnimi folijami, le da za senčila za temnenje stekel ni potrebna homologacija.

Ali vste da so tekstilni tepihi Withcar izredno atraktivnega izgleda. Tekstil je izredno prilagodljiv material iz katerega se lahko dela mnogo različnih vzorcev (logotipi ali celo različna sporočila). Več o tem si lahko preberete s klikom na povezavo.

Vožnja na daljše razdalje od nas zahteva, da s seboj peljemo dodatno opremo, vozila pa imajo omejeno velikost prtljažnika. Če prtljažnik vašega avtomobila pogosto koristite, ste verjetno vanj že namestili posebno korito prtljažnika avtomobila. V prtljažniku pa hitro zmanjka razpoložljivega prostora za predmete, ki jih nameravamo s seboj prevažati. Veliko bremena nas lahko razrešijo strešni nosilci za avto na katere lahko varno naložimo raznovrstno prtljago. Preberite si več v članku Strešni nosilci za avto za vsakega voznika.

Iz iste kategorije:

Next Post

Domena .si ali morda raje zgolj tuja končnica?

Eden neizogibnih korakov za tiste, ki načrtujete promocijo svojega podjetja ali pa določenega izdelka ali neke storitve na spletu, je seveda tudi izdelava internetne strani, pa tudi izbira primerne domene oziroma imena za gostovanje spletne strani. Pri tem se pri slovenskih podjetnikih oziroma vseh, ki poslujejo v Sloveniji, morda pa […]

You May Like

Subscribe US Now