Baterijski vrtalnik z lahko baterijo

admin

Že ime baterijski vrtalnik pove, da orodje za vrtanje deluje na baterijo. V spletni trgovini Metal Mikulič je na voljo več različnih orodij za vrtanje http://www.metalmikulic.si/baterijski-vrtalnik-li-ion-ds10dfl-ta, ki delujejo na baterije Li-ion. Lionska baterija je polnilna baterija, v kateri se med uporabljanjem orodja, ko se baterija prazni, ioni premikajo od negativne elektrode k pozitivni elektrodi.

Med polnjenjem baterije se ioni premikajo od pozitivne elektrode k negativni. Preden se odločite za točno določen baterijski vrtalnik, se je treba pozanimati, koliko časa zdrži baterija, ki ga polni. Ne želite, da se baterija izprazni po pol ure, ko boste na sredini opravila. Obstajata dve vrsti litijevih baterij, takšne, ki se ne polnijo, in takšne z možnostjo ponovnega polnjenja.

Baterijski vrtalnik osvetli površino

Orodje baterijski vrtalnik deluje na baterijo z možnostjo polnjenja. Litij je lažja kovina, kar pomeni, da ima litijeva baterija z možnostjo ponovnega polnjenja nizko težo. Priročen baterijski vrtalnik iz ponudbe v spletni trgovini Metal Mikulič se polni z baterijo, ki je lahka, zato bo delo s takšnim orodjem od delavca zahtevalo manj napora.

baterijski vrtalnik

Z lažjim orodjem je mogoče delati dlje časa, po delu pa vas ne bodo bolele roke, saj ne boste porabili toliko sile, kot bi bila potrebna pri delu s težjim in močnejšim orodjem. Posamezni baterijski vrtalnik je lahko opremljen še z LED-svetilko, ki dodatno osvetli površino, v katero se vrta. Priročna dodatna osvetlitev omogoči lažje in bolj precizno delo.

Izberite ergonomsko oblikovanega

Pri tako veliki ponudbi je treba posebno pozornost posvetiti detajlom. Kaj še mora imeti kakovosten baterijski vrtalnik, da vas prepriča? Poleg nizke teže je pomembna oblika ročaja. Oblika ročaja naj upošteva načela ergonomije.

baterijski vrtalnik

Ergonomija je veda, ki preučuje ustrezno prilagajanje delovnih obremenitev in zapoveduje, kakšna naj bi bila delovna oprema, da bi bilo delo čim bolj prijetno in udobno ter da delavec pri delu ne bi utrpel poškodb ali da te ne bi bile hujše. Ročaj orodja naj bo gibljiv in dovolj mehek. Pomembno je, da ima delavec dober oprijem in čvrsto drži baterijski vrtalnik. Posledica slabega oprijema je lahko poškodba delavca.

Iz iste kategorije:

Next Post

Plišaste igrače pomagajo v težavnih situacijah

Znano je, da majhni otroci pogosto zbolijo za prehladom ali virusom. Starši, ki hodijo v službo, nimajo dovolj prostih dni, da bi pazili nanje, zato morajo svoje bolne otroke peljati v vrtec. Tam bolni otroci okužijo še preostale. Majhni otroci so zato v določenem obdobju redni gostje zdravstvenih domov. Že […]

Subscribe US Now